2D ONTWERP

Home > 2D ontwerp voor uw tuin en/of zwembad

2D ontwerp voor uw tuin/zwembad

Totaalaannemer Richard Goeman en zijn dochter, die tuinarchitect is, weten als geen ander hoe uw tuin in harmonie te brengen met uw woning. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller weten we meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk type project.

Wilt u de aanleg van uw zwembad meteen ook combineren met een 2D tuinplan en bijhorende tuinaanleg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarvoor kan u ons contacteren?

  • 2D ontwerp voor de integratie van uw zwembad in uw tuin
  • 2D ontwerp voor uw tuinrenovatie i.c.m. zwembadaanleg
  • 2D ontwerp voor uw nieuwbouw (tuin + zwembad)

Kennismaking
Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw plannen en verwachtingen. We leggen u onze werkwijze uit aan de hand van ons portfolio.

Opmetingen
Wij zorgen voor de opmetingen en gieten dit allemaal in een grondplan.

Gekleurd tuinontwerp
Vervolgens maken we een ingekleurd tuin en/of zwembadplan.

Uitvoeringsplan
Met het uitvoeringsplan bieden wij u een technisch overzicht aan van uw tuin of zwembad in wording: wij detailleren alle afmetingen en details. Overige materialen (o.a. verhardingswerken) komen hier ook aan bod.

Beplantingsplan
Geen tuin zonder groen. Wij overlopen of u bepaalde wensen hebt omtrent de overheersende kleuren in uw tuin, gedurende de verschillende seizoenen.

Onderhoud
U kan uiteraard ook steeds beroep doen op onze professionele medewerkers om uw tuin en zwembad helemaal in orde en netjes te houden.