TUINAANLEG

Home > tuinaanleg

Tuinaanleg

Eenmaal uw zwembad geplaatst is, kan u ook op Top Tuin & Pool rekenen voor uw totaalcreatie, gaande van een tuinontwerp tot een totale realisatie.

Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor grondwerken, elektriciteit, technische installatie en betegelingswerken.

TOP TUIN & POOL

Een zegen voor het oog

Of u nu gaat voor het totaalproject of voor de aanleg van een zwembad of vijver met een terras, het is allemaal mogelijk.

De creaties van onze tuinarchitect zijn dan ook “top” zoals de naam van de firma doet vermoeden. Met raad en daad wordt u geholpen om de juiste keuzes te maken in de soorten planten, bomen en bloemen.

TOP TUIN & POOL

Solide verhardingen voor jarenlang gebruik

Zeg niet zomaar een oprit of terras. Ze bestaan in alle mogelijke gesteenten, van klinkers tot natuursteen en in beton. De stevigheid zit in de fundering van de oprit om mogelijke verzakkingen en daardoor plasvorming te vermijden.

Daarbij komt dat er steeds rekening moet gehouden worden met de afwatering van de oprit als geheel.

TOP TUIN & POOL

Van droom tot werkelijkheid

Meer en meer wil men een stukje paradijs creëren in de tuin. Al snel wordt dan gedacht aan de integratie van een zwembad. Ideaal om te ontstressen en te relaxen na een drukke dag. Met de huidige technologie is het perfect mogelijk om het zwembad op te warmen met ecologische middelen.

De firma TOP TUIN & POOL is specialist. Richard Goeman zorgt voor de volledige regie zodat de werkzaamheden vlot verlopen.